Verhuis nieuws van VrouwenWijs!

Geplaatst op: 15-01-2019
Schrijver: VrouwenWijs

Tot nu toe was VrouwenWijs nomadisch van aard maar vanaf lente 2019 ga ik op 1 vaste locatie werken. Het is tijd om te wortelen! De overstap naar een vaste werkruimte en de mogelijkheid om mijn activiteiten uit te breiden was al langere tijd mijn wens.

Onverwacht (maar heel welkom) gaat VrouwenWijs een nieuwe stap maken. Vanaf 1 maart 2019 zal ik voor een dag en drie avonden per week gaan werken in de Haptonomie praktijk op de bovenverdieping van Kruid&Ambacht, Rijksstraatweg 105 in Haren. Al mijn reguliere activiteiten zullen hierheen verhuizen.

Help VrouwenWijs met duurzaam wortelen

Voor in mijn nieuwe lesruimte heb ik eigen materialen nodig en daarvoor is alle financiele steun meer dan welkom. Daarnaast ben ik volop bezig met andere uitbreidingen zoals het schrijven van het ‘cyclisch leven’ boekje en andere spannende projecten (die ik graag nog even als verrassing houd). Ik vind het erg belangrijk om verantwoorde en duurzame investeringen te doen; bijvoorbeeld geen goedkope plastic fleece dekentjes maar kwalitatieve wollen en katoenen dekens. Dit vraagt echter wel om een -voor mij- grote investering.

Wil je VrouwenWijs opweg helpen met het maken van een volgende stap? Mijn dank is groot! Je kan mij opweg helpen via: https://www.doneeractie.nl/help-vrouwenwijs-met-duurzaam-wortelen/-32768

(De doneer actie is inmiddels niet meer actief)

Bewerkt door VrouwenWijs op 16-05-2019 12:18

Deel deze pagina
Reageer