Ervaringen

Ik heb al twee keer een trancecursus en yogacursus bij Samiye gedaan en ik krijg er zoveel energie van! De trancecursus is heel indrukwekkend en mooi, ik was soms echt ontroerd, ook door de mooie verhalen die worden gedeeld. De groep is fijn en vertrouwd en ik voel me op mijn gemak en kan mezelf zijn. De yogacursus is heel rustgevend en tegelijkertijd krijgt je lichaam nieuwe energie en kracht. Samiye leidt je heel kalm en liefdevol langs alle posities, er is bij haar geen foute manier. Dat is heel erg fijn, zeker als je zoals ik een beginner bent. De sfeer is warm, knus en veilig, en ik leer elke keer weer wat nieuws over mijn ziel en mijn lijf. Toch staat Samiye stevig met beide voeten op de Groningse klei, en het wordt het nooit te zweverig of vaag. Hier voel ik me thuis!
Berber
Sami geeft op een hele nuchtere en heldere manier zicht op zaken waar eigenlijk weinig aandacht voor is. Met twee voeten op de grond en vol kennis en ervaring deelt ze en laat ze voelen wat er binnen in je lijf gebeurd. Heel fijn om op deze manier op 'ontdekking' te gaan in jezelf, de natuur en wereld om je heen!
Rianne
Ik heb nu een aantal trainingen gevolgd bij Samiye en ik ben echt super enthousiast hierover. Samiye is een hele wijze vrouw met veel kennis en kunde. Het fijne van haar teachings vind ik dat je ook ontzettend veel kennis meekrijgt over een bepaald onderwerp. Zo ook in de trancereis cursus die ik gevolgd heb krijg je naast praktische tools ook de achtergrond en kennis mee. Dit vind ik echt waardevol. Daarnaast is Samiye een echte oervrouw met een fijne oer energie. Aards maar toch ook fijngevoelig. Ik zou echt iedereen aanraden eens een cursus bij haar te volgen!
Inge
Ik heb nu een aantal cursussen bij Samiye gevolgd. Ze creëert een veilige ruimte zodat ik mezelf in het diepe kon gooien. En daar waar het diep is, is veel te leren. Samiye is erg aards en geeft je de ruimte die je nodig hebt om jezelf te verkennen. Ze vult niets voor je in, maar ze vertrouwt je proces. Niets is gek of raar. Je mag hier gewoon 'zijn'.
Ilse
Samiye is een leuke, oprechte en heel nuchtere, aardse vrouw. Niks zweverigs aan. Ik voelde me meteen op mijn gemak en vond het heel fijn om met andere vrouwen van alle leeftijden te zijn, die ook dezelfde interesse en drang hebben om meer verbinding te voelen met zichzelf, hun lichaam en de natuur. Samiye heeft een prachtig fundament voor de lessen gemaakt door meerdere levenscycli met elkaar te verbinden: de menstruatie, de seizoenen, de maan en ook de elementen. De yoga is diep ontspannend en aardend. Een inspirerend moment in de week. Dankjewel!
L.
Samiye verbindt in haar lessen het mystieke met het alledaagse. Aards en tastbaar. Ze heeft een schat van wijsheid die ze in eenvoud deelt. Na een yogales voel ik me ontspannen, verbonden en voel ik weer even waar het om gaat in m’n leven. Terugfietsend zie ik de bomen, de lucht, de vogels, de maan veel helderder, voel ik me meer verbonden met de aarde en met een centrum in mezelf. Het samenzijn en openhartig delen met andere vrouwen brengt voor mij extra verdieping en verbinding in de lessen.
H.
Sinds een klein jaar doe ik yoga bij Vrouwenwijs. In eerste instantie niet omdat ik daar zo graag heen wilde, want mijn ervaringen met yoga in het verleden waren niet zo positief, maar omdat mijn dochter heel graag yoga wilde doen. Maar wat een heerlijke ervaring. De rustige stem van de docent, de afwisseling in de lessen, de verbinding met de cycli, de seizoenen, het respect voor wat ieder kan en is……. Ik kijk nu uit naar iedere les. Hoe moe ik ook ben na een dag werken (en soms denk “ik wil naar huis met mijn voetjes op de bank”) ik kom altijd helemaal tot rust, ben ontspannen en veel minder moe dan toen ik erheen ging. Een echte aanrader!
Marijke
Hele fijne lessen! Door de combinatie van vrouwencirkel, yoga en de manier waarop Samiye het geeft is het uniek, heeft het diepgang en voel ik me erg op mijn gemak.
Loes
Tijdens de cursus Maantijd legt Samiye je van alles uit over de menstruatiecyclus en het cyclische bestaan en de invloed die dit heeft op jezelf en anderen. Samiye zorgt voor een fijne sfeer waar goed met elkaar gepraat en gelachen kan worden. Ze heeft veel kennis over het onderwerp en weet deze goed over te brengen. Ze geeft je goede voorbeelden om de stof helder en tastbaar te maken en bespreekt zowel het mystieke als het aardse, hierdoor is de cursus voor iedereen erg toegankelijk. Persoonlijk heb ik door haar cursus veel meer inzicht gekregen over mijn doen en laten en behoeftes op verschillende momenten in de cyclus. Dit maakt plannen een stuk makkelijker en kan ik deze workshop dan ook echt aan iedereen aanraden!
Merel
Ontzettend veel geleerd bij de maantijd workshop. Naar huis gegaan met meer begrip voor mijn eigen maar ook anderen hun cyclus. De open sfeer die werd neer gezet maakte het makkelijk om open met elkaar te praten. Zeker een aanrader!
Merel

Deel uw ervaringen

Deel uw ervaringen met ons! Als u ermee akkoord gaat, kunnen we uw bericht hierboven met de wereld delen.

Lees ons privacybeleid