Ervaringen

Ik heb het cyclisch leven boekje en wat is deze welkom. Er is zoveel wijsheid om mij heen en omdat deze wereld voor mij de laatste tijd meer open gaat vind ik het heel prettig om in dit boekje veel informatie op 1 plek te hebben. Een compact boekje met veel wijsheid, dat ik mee kan nemen op reis. Daarnaast spreekt de 'echtheid' mij aan die om Samiye heen hangt, en dat lees ik ook weer terug in dit boekje. Dank!
Justine Tierolff
Heb net het Cyclisch leven boekje uitgelezen. En net als bij andere boeken over vrouwenwijsheid en vrouwengeschiedenis merk ik dat ik dit zo gemist heb. Voor ik mijn maantijd kreeg, tijdens mijn maantijd en vooral tijdens mijn puberteit, tijdens mijn pogingen om zwanger te mogen worden, en nu tijdens mijn menopauze. Het maakt een drijfveer in mij wakker om jonge vrouwen in mijn omgeving deze kennis wel aan te bieden. En vrouwen die nog bloeden en vrouwen die niet meer bloeden. Om de verloren kennis (maar gelukkig niet vergeten) door te geven. Vrouw na vrouw na vrouw. Dank je wel voor de inzichten en het delen van je kennis.
L.
Het Cyclisch Leven boekje gaf mij vooral het vertrouwen om echt vrouw te mogen en te durven zijn. Iets wat ik pas na mijn 30ste begon te accepteren en te begrijpen. Het vrouwelijk lichaam is ontzettend bijzonder, en deze bewustwording werd bij mij opgewekt. Het heeft mij inzicht gegeven om als ZZP'er een verdeling te maken welke taken in aanpak in welke periode van mijn cyclus. Daarnaast vond ik het erg fijn herkenning te vinden in mijn visie op positief/ negatief/ licht/ donker. Het is allemaal met elkaar verbonden en kan niet zonder elkaar bestaan. Iets wat ik mijn leven al opper. Dit boekje kwam precies op mijn pad toen ik het nodig had, en ik snap precies waar Samiye het over heeft. Vol vertrouwen in de toekomst kabbel ik voort als "nieuwe vrouw". Lief detail; Een persoonlijk geschreven kaartje bijgevoegd in het pakketje! Dank je wel!
NV
De yoga vrouwen cirkel, maantijd workshop, transreis cursus & jaargroep, ik heb al veel verschillende trainingen en lessen mogen volgen bij Samiye en elke keer is het weer zo'n fijne aanvulling. De verbinding die er ontstaat tussen de verschillende activiteiten vind ik nog wel het mooiste om te merken. De connectie van alles en in alles. Samiye is een goede leraar, gevoel voor humor, nuchter, begripvol en vol compassie. Ze is een mooi mens en een inspiratie. 🖤
Suzanne
Ik heb al twee keer een trancecursus en yogacursus bij Samiye gedaan en ik krijg er zoveel energie van! De trancecursus is heel indrukwekkend en mooi, ik was soms echt ontroerd, ook door de mooie verhalen die worden gedeeld. De groep is fijn en vertrouwd en ik voel me op mijn gemak en kan mezelf zijn. De yogacursus is heel rustgevend en tegelijkertijd krijgt je lichaam nieuwe energie en kracht. Samiye leidt je heel kalm en liefdevol langs alle posities, er is bij haar geen foute manier. Dat is heel erg fijn, zeker als je zoals ik een beginner bent. De sfeer is warm, knus en veilig, en ik leer elke keer weer wat nieuws over mijn ziel en mijn lijf. Toch staat Samiye stevig met beide voeten op de Groningse klei, en het wordt het nooit te zweverig of vaag. Hier voel ik me thuis!
Berber
Sami geeft op een hele nuchtere en heldere manier zicht op zaken waar eigenlijk weinig aandacht voor is. Met twee voeten op de grond en vol kennis en ervaring deelt ze en laat ze voelen wat er binnen in je lijf gebeurd. Heel fijn om op deze manier op 'ontdekking' te gaan in jezelf, de natuur en wereld om je heen!
Rianne
Ik heb nu een aantal trainingen gevolgd bij Samiye en ik ben echt super enthousiast hierover. Samiye is een hele wijze vrouw met veel kennis en kunde. Het fijne van haar teachings vind ik dat je ook ontzettend veel kennis meekrijgt over een bepaald onderwerp. Zo ook in de trancereis cursus die ik gevolgd heb krijg je naast praktische tools ook de achtergrond en kennis mee. Dit vind ik echt waardevol. Daarnaast is Samiye een echte oervrouw met een fijne oer energie. Aards maar toch ook fijngevoelig. Ik zou echt iedereen aanraden eens een cursus bij haar te volgen!
Inge
Ik heb nu een aantal cursussen bij Samiye gevolgd. Ze creëert een veilige ruimte zodat ik mezelf in het diepe kon gooien. En daar waar het diep is, is veel te leren. Samiye is erg aards en geeft je de ruimte die je nodig hebt om jezelf te verkennen. Ze vult niets voor je in, maar ze vertrouwt je proces. Niets is gek of raar. Je mag hier gewoon 'zijn'.
Ilse
Samiye is een leuke, oprechte en heel nuchtere, aardse vrouw. Niks zweverigs aan. Ik voelde me meteen op mijn gemak en vond het heel fijn om met andere vrouwen van alle leeftijden te zijn, die ook dezelfde interesse en drang hebben om meer verbinding te voelen met zichzelf, hun lichaam en de natuur. Samiye heeft een prachtig fundament voor de lessen gemaakt door meerdere levenscycli met elkaar te verbinden: de menstruatie, de seizoenen, de maan en ook de elementen. De yoga is diep ontspannend en aardend. Een inspirerend moment in de week. Dankjewel!
L.
Samiye verbindt in haar lessen het mystieke met het alledaagse. Aards en tastbaar. Ze heeft een schat van wijsheid die ze in eenvoud deelt. Na een yogales voel ik me ontspannen, verbonden en voel ik weer even waar het om gaat in m’n leven. Terugfietsend zie ik de bomen, de lucht, de vogels, de maan veel helderder, voel ik me meer verbonden met de aarde en met een centrum in mezelf. Het samenzijn en openhartig delen met andere vrouwen brengt voor mij extra verdieping en verbinding in de lessen.
H.
Sinds een klein jaar doe ik yoga bij Vrouwenwijs. In eerste instantie niet omdat ik daar zo graag heen wilde, want mijn ervaringen met yoga in het verleden waren niet zo positief, maar omdat mijn dochter heel graag yoga wilde doen. Maar wat een heerlijke ervaring. De rustige stem van de docent, de afwisseling in de lessen, de verbinding met de cycli, de seizoenen, het respect voor wat ieder kan en is……. Ik kijk nu uit naar iedere les. Hoe moe ik ook ben na een dag werken (en soms denk “ik wil naar huis met mijn voetjes op de bank”) ik kom altijd helemaal tot rust, ben ontspannen en veel minder moe dan toen ik erheen ging. Een echte aanrader!
Marijke
Hele fijne lessen! Door de combinatie van vrouwencirkel, yoga en de manier waarop Samiye het geeft is het uniek, heeft het diepgang en voel ik me erg op mijn gemak.
Loes
Tijdens de cursus Maantijd legt Samiye je van alles uit over de menstruatiecyclus en het cyclische bestaan en de invloed die dit heeft op jezelf en anderen. Samiye zorgt voor een fijne sfeer waar goed met elkaar gepraat en gelachen kan worden. Ze heeft veel kennis over het onderwerp en weet deze goed over te brengen. Ze geeft je goede voorbeelden om de stof helder en tastbaar te maken en bespreekt zowel het mystieke als het aardse, hierdoor is de cursus voor iedereen erg toegankelijk. Persoonlijk heb ik door haar cursus veel meer inzicht gekregen over mijn doen en laten en behoeftes op verschillende momenten in de cyclus. Dit maakt plannen een stuk makkelijker en kan ik deze workshop dan ook echt aan iedereen aanraden!
Merel
Ontzettend veel geleerd bij de maantijd workshop. Naar huis gegaan met meer begrip voor mijn eigen maar ook anderen hun cyclus. De open sfeer die werd neer gezet maakte het makkelijk om open met elkaar te praten. Zeker een aanrader!
Merel

Deel uw ervaringen

Deel uw ervaringen met ons! Als u ermee akkoord gaat, kunnen we uw bericht hierboven met de wereld delen.

Lees ons privacybeleid