Droom cirkel - start 10 maart

Geplaatst op: 24-02-2020
Schrijver: VrouwenWijs
De verbinding versterken met de beelden van de ziel 

(voor mannen en vrouwen)

 

Vanuit sjamanistisch oogpunt bevatten dromen betekenisvolle boodschappen. Voorouders, (kracht)dieren, het collectieve veld en andere helpers kunnen je in de nacht door middel van symbolen belangrijke hulpbronnen of inzicht geven in persoonlijke of collectieve processen. Met weinig censuur en met verhalen van onbegrensde mogelijkheden verteld jouw droom iets over de verlangens van je ziel, over datgene dat gedurende de dag vaak verborgen blijft.

 

Tijdens de droom cirkel avonden gaan we samen als groep op zoek naar wat jouw droom jou komt vertellen. Onder begeleiding van de drum reis je eerst terug naar jouw droom om deze vervolgens te delen met de groep. Na een deelronde kiezen we als groep 1 of 2 dromen uit waar we gemeenschappelijk mee aan de slag gaan. Vergeet de welbekende droom woordenboeken die voorbij gaan aan het feit dat dromen en hun taal persoonlijk zijn, we benaderen de droom met respect voor ieder individu. Daarnaast komen er verschillende onderwerpen aan bod zoals technieken hoe je weer/meer in contact kunt komen met je droom en je praktisch met je droom aan de slag kunt gaan.

 

  • De verbinding versterken met de beelden van de ziel
  • Contact met je dromen herstellen of verdiepen
    • De kunst van het dromen onthouden
    • Holistische en persoonlijke benadering
    • De taal van de droomwereld ontdekken
    • Vanuit sjamanistische visie

 

Praktisch

 

Thee is aanwezig, je wordt uitgenodigd om wat lekkers mee te nemen om te delen. Verder kunnen notitie spullen, kleding waar je lekker in kunt zitten/liggen en dikke sokken/sloffen fijn zijn om mee te nemen. Matten, kussens en dekentjes zijn aanwezig. 

 

Kosten: E100,- of E90,- voor minima & studenten

Locatie & data: 10/3, 17/3, 24/3, 31/3, 7/4 in de Biotoop in Haren van 18:30-21:30.

Aanmelden: samiye.vanrossum@gmail.com

 

 

 

Bewerkt door VrouwenWijs op 10-03-2020 16:35

Deel deze pagina
Reageer