Midzomer nieuwsbrief

Geplaatst op: 21-06-2019
Schrijver: VrouwenWijs

Op 21 juni is het midzomer. Tijdens midzomer staat de zon op haar hoogste punt en is het dus de langste dag en kortste nacht van het jaar. Na dit hoogte punt word het weer donkerder.

Midzomer is een moment van tevreden toekijken naar alles wat in bloei staat in je leven. Het is een tijd van beweging, dans en het vieren van je zegeningen. De natuur is in haar volle wasdom, wat staat er in jouw leven nu in volle kracht? Waar ben je dankbaar voor?

Er is de afgelopen maanden veel gebeurd bij VrouwenWijs. Hoogste tijd dus voor een nieuwsbrief!

Begin dit jaar uitte ik de wens om een werkruimte te vinden waar ik meerdere dagdelen terecht kon. Er ontstond bij mij behoefte aan speelruimte en ook al was de Yoga Tree studio echt geweldig, hier kon ik helaas niet vaak (genoeg) terecht. Binnen een week was de ruimte gevonden en sinds Maart werk ik vanuit de Haptonomie praktijk ruimte op de bovenverdieping van Kruid&Ambacht in Haren.

Deze verandering kwam veel sneller dan verwacht en omdat ik zelf, behalve yoga matjes, helemaal geen middelen had lanceerde ik de donatie actie Help VrouwenWijs duurzaam wortelen. Dit vond ik ontzettend moeilijk en eng om te doen. Je wordt helemaal platgegooid met crowdfunding acties en vragen om steun is niet altijd even makkelijk. Nogmaals ontzettend bedankt aan alle lieve mensen die op wat voor manier dan ook een bijdrage hebben geleverd! Dankzij jullie kon ik een basis 'uitzet' aanschaffen van dekens en meditatie kussens.

Vanuit de basis cursussen Sjamanistische trancereis kwamen geluiden dat er behoefte was aan een vervolg. En zo ontstond de Trancereis jaargroep. Tien keer per jaar komen we samen om verder in dit thema te duiken. Dit had ik van te voren helemaal niet kunnen bedenken, wat is het toch prachtig hoe zulke dingen vanzelf ontstaan.

Het Cyclisch leven boekje is bijna af. Dankzij een paar toffe proeflezers nu hopelijk zonder spelfouten en met aangescherpte inhoud. Een variant van dit boekje hoort bij de Yoga Vrouwen Cirkel, deze nieuwe editie zal straks in papier variant te bestellen zijn in de webshop.

Verder is de nieuwe website online!
Samen met Thomas van Bolleboos creatieve ondersteuning is er een hele fijne nieuwe site ontwikkeld. Eindelijk een webshop (ook voor de betalingen van de cursussen en workshops, hoera!). Dankje wel Thomas!

Terwijl ik dit type besef ik mij des te meer hoe veel er in bloei staat. De uitbundige naar buiten gerichte zomer energie voel ik zelf om t moment helemaal niet zo. Ik ben net verhuisd en ik schrijf dit vanaf mijn bed met uitzicht op de grote berk waar ik iedere ochtend een eekhoorn in zie rennen. Het thema 'duurzaam wortelen' speelt ook prive een grote rol op het moment. Na de verbouwing en verhuizing heb ik behoefte aan pauze, rust en niets doen. De overlevings modus mag uit, tijd om rustig te wortelen.

Fijne zomer zonnewende!


De website is geheel vernieuwd!

  • Beide versies van de grote cyclus poster zijn gratis te downloaden in de webshop.
  • Makkelijk betaal systeem in de webshop voor alle cursussen (je ontvangt automatisch een factuur met btw).
  • Heb je eerder een les/cursus/workshop gevolgd? Bij het kopje 'ervaringen' kan je zelf een berichtje achter laten.
  • De boeken lijst is geupdate.
  • Er is een login portaal voor cursisten waar je in de toekomst bijlages van cursussen kunt downloaden.
 
Nieuwe cursus
De cursus Werken met het Vrouwelijk donker was nauwelijks de lucht in of hij was al vol! Inmiddels zijn er twee groepen ontstaan door de grote belangstelling. Had je graag mee willen doen? Laat het vooral weten dan zet ik je op de wachtlijst.
 
Betalen in delen
Voor sommige cursussen is het mogelijk om in delen te betalen. Je mag zelf bepalen met welke frequentie je betaalt, zolang het totaal bedrag maar voor de laatste cursus dag is overgemaakt. Dit geldt ook als je om wat voor reden dan ook vroegtijdig stopt met een cursus. In goed vertrouwen bied ik dit aan als service. Voor je eigen gemak en dat van mij is het fijn als je voor 1 termijn kiest. Je krijgt altijd een bevestiging van je bestelling in je mail, daar kan je ook terug vinden welk termijn je eerder gekozen hebt.

Vul in de webshop bij 'kortingscode' in: TWEETERMIJNEN, VIERTERMIJNEN, VIJFTERMIJNEN of TIENTERMIJNEN.


(Foto van afgelopen dinsdag van de midzomer les van de yoga vrouwen cirkel. Nog een paar lessen en dan is er een zomer stop, de nieuwe cursus start in september.)

Wil je de nieuwsbrief in je inbox ontvangen? Meld je hier aan.

Bewerkt door VrouwenWijs op 11-07-2019 14:21

Deel deze pagina
Reageer