Online

Yoga les paketten Audio | yoga voor thuis met uitleg in tekst en foto's met een audiobestand met stem begeleiding. Komt binnenkort!

Trancereis drum track | 20 minuten drum begeleiding (zonder stem) en zelf bij te reizen, gratis te beluisteren via YouTube.

Grote cyclus poster | PDF poster om zelf uit te printen, gratis in de webshop.

Yoga les pakket online

Komt binnenkort!


Trancereis drumtrack

Voor diegenen die werken met trancereizen maar graag begeleid worden heb ik een drumtrack gemaakt. Alleen drum, verder geen stem. Zo kan je helemaal je eigen gang gaan. Tot ongeveer minuut 3 hoor je een rustig heartbeat ritme. Daarna volgt ongeveer 18 minuten aan snellere drum. Tegen het eind wordt het ritme langzaam trager zodat je weet dat het tijd is om af te ronden, mocht je nog niet klaar zijn. 

De track is te beluisteren via YouTube

Opgenomen tijdens een stormige herfstdag met mijn paardendrum. Drumtrack en intro tune door Auroch audio productions.


Grote Cyclus Posters

We zijn continu in beweging door de cycli die zich binnen en buiten ons afspelen. De processen van opbouw (het oost gedeelte), volle groei (zuid), afbraak (west) en rust of dood (noord) zijn vervlochten door ons leven.

In de tekening van De Grote Cyclus zie je hoe alles samenhangt. In het centrum bevinden zich de windrichtingen en van daaruit breidt de cirkel zich uit in verschillende ringen. De oost energie van nieuw begin en geboorte heeft dezelfde kwaliteit als de lente en is verbonden met de opbouwende kracht van de wassende maan. In jouw eigen lichaam maak je dit proces door tijdens de fase van de pre-ovulatie en in een heel mensen leven komt het overeen met de begin fase van je leven. Al deze 'wielen' kennen dezelfde energie maar bewegen los van elkaar door de tijd en je lichaam. Zo zijn we eeuwig verwoven met de stroom van het leven. Het bewust beleven van deze cycli kan je helpen om meer verbinding te ervaren in je leven. Zowel met jezelf, jouw lichaam en geest, als met de natuur, het land waar je op woont en de mensen om je heen.

Twee versies van de poster en een Engelse versie vindt je in de webshop.


 

Deel deze pagina